Tiger Nut Slush 500ml
Tiger Nut Slush 500ml Tiger Nut Slush 500ml

Nash Tiger Nut Slush

Merk: Nash
Productcode: B0103 (46799)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Aas Particles Aas / Voer Particles

Product specificaties

Merk Nash
Type Tiger Nut Slush
Bijzonderheden Snelle aantrekkingskracht
- Vertrouwenwekkende aasopname
- Solo of gemengd te gebruiken
- Geeft een wolkend effect
Inhoud 500ml of 2500ml

Product omschrijving

Gemengde Spaanse tijgernoten van de beste kwaliteit gemalen in verschillende groottes van poeder tot halve noten, die ook als haakaas gebruikt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de vissen langer azen, waardoor het water troebel wordt en ook alle attractoren sneller vrijkomen. De combinatie van Nectar en natuurlijke suikers uit de tijgernoten zorgt voor een melkachtig, zoet, wolkend additief voor spod en voer mixen. Een handvol volstaat om de karpers keer op keer naar je stek te laten terugkeren. Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

Gebruik Tiger Nut Slush in combinatie met het Himalayan Rock Salt Fine om deze PVA vriendelijk te maken. Vis deze PVA sticks of zakjes in combinatie met een tijgernoot als haakaas!Over Nash

Nash, ook wel bekend als 'Kevin Nash' is een van de meest bekende en beste karpermerken binnen de hengelsport en bevindt zich al jaren aan de top. Nash staat met name bekend om haar zeer innovatieve, duurzame producten en haar zeer brede assortiment dat volledig op de wensen van de moderne karpervisser is afgestemd. Naast een sterk basis assortiment Nash hengels en Nash molens is Nash de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om de beste te worden op gebied van klein materiaal. De kans is daarom ook groot dat u nooit meet naar een ander merk zult overstappen, wanneer u er eenmaal met Nash aan de slag gaat!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies